1a femenina

L’Espanyol cau golejat al camp de la Real (4-1)

1a femenina. L’equip de Ferrón suma una nova derrota

Nova derrota de l’Espanyol femení, aquesta vegada davant d’un dels equips més potents de la lliga, com és la Real Sociedad. Les noies que entrena Jordi Ferrón han caigut amb claredat (4-1) a Zubieta. Durant la primera part, però, les donostiarres no s’hna sentit gens còmodes. De fet, no han arribat a la porteria de Mimi fins l’acció del primer gol, passada la mitja hora: un xut de Nerea Eizagirre s’ha estavellat al pal i el posterior rebuig l’ha aprofitat Nahikari per, de cap, avançar a les locals. Poc abans de la mitja part, Marta Cardona, amb un cop de dreta des de fora de l’àrea, ha estat a punt de marcar el segon.

En la represa, les txuri-urdin han tornat a marcar, gràcies a una bona rematada de peu de Núria a la sortida d’un córner. L’Espanyol, però, s’ha tornat a ficar en el partit a manca de 20 minuts del final, quan Raiza, de cap, a la sortida d’un córner, ha signat el 2-1. Malauradament, però, dos contracops finalitzats per Cecilia i Bàrbara en els minuts finals han sentenciat el partit a favor de Real.