Territorial

Buscant la volta gairebé perfecta

1a catalana. El Girona B s’enfronta al Parets, l’últim equip que li va poder fer gol en la lliga (i de penal). Des de llavors, els blanc-i-vermells sumen tretze victòries, tan sols dos empats i han aconseguit un marge de 17 punts respecte al segon

S’acaben els adjectius per descriure la temporada que està firmant el filial del Girona en la primera catalana. El conjunt dirigit per Àxel Vizuete suma ja 50 punts dels 54 que s’han posat en joc en els divuit partits de lliga que ha jugat. A més, els gironins avantatgen de disset punts el segon classificat, que en té 33, la Fundació Esportiva Grama, precisament un dels dos equips que han esgarrapat punts al filial, en l’empat a zero a Can Peixeuet de la cinquena jornada. El Girona B té també un rècord increïble, ja que només ha encaixat dues dianes en aquesta temporada, totes dues des del punt de penal. De fet, l’últim equip de la categoria que va poder fer un gol al conjunt d’Àxel Vizuete va ser el Parets i diumenge farà just una volta, 1.358 minuts amb la porteria tancada amb pany i forrellat, unes dades brillants que converteixen els blanc-i-vermells en l’equip menys golejat de totes les categories sèniors del futbol català.

Contra el Parets, diumenge a les dotze del migdia al municipal de Riudarenes, el filial del Girona buscarà, doncs, tancar el cercle, passar-se una volta sense encaixar cap diana i sumar gairebé tots els punts possibles en joc. L’ascens serà una realitat en breu, perquè, si mantenen el ritme, els gironins seran equip de tercera abans de Setmana Santa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)