Un gol de Ritxi dona tres punts d’or al Peralada

Desens. Els xampanyers guanyen a domicili tres mesos després gràcies a una diana del migcampista al camp del Castelldefels (0-1)

castelldefels 0 peralada 1

CASTELLDEFELS:Romero; Juanito, Marimón, Sergi Pérez, Blasco, Joel Coch (Guica, 75’); Jaume (Aumatell, 63’), Peke, Pedro Bilbao; Sergi Gestí (Padilla, 63’) i Kike Ramírez.PERALADA:Aroca; Canal (Carles Puig, 56’), Sergi Romero, Toni Cunill, Guillem; Pol Gómez, Èric Vilanova; Arnau Ortiz (Pime, 88’), Ritxi, Josu; i Bertomeu (Ferrón, 70’).GOLS:0-1 (56’) Ritxi.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Als locals Kike Ramírez, Padilla i Sergi Pérez, i al visitant Ritxi.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a l’estadi Els Canyars.

El Peralada va encadenar la segona victòria al camp del Castelldefels (0-1) gràcies a un golàs de Ritxi en la segona part, que, a més, serveix per trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar lluny del municipal i deixa l’equip en la desena posició, a només set punts de la promoció d’ascens.

Els d’Albert Carbó van haver de treballar molt per aconseguir el triomf, perquè el partit va ser bastant igualat en tot moment. De fet, en la primera part, després d’un parell de bones ocasions del Peralada, el Castelldefels va estar a prop del gol en més d’una jugada a pilota aturada. En la segona, però, els xampanyers van sortir forts i Ritxi, després de recuperar ell mateix, va fer el 0-1 amb un cacau imparable (56’). Amb avantatge en el marcador, el Peralada va resistir molt sòlid en defensa fins al final per assegurar la victòria.