2a divisió FEF

Peque dona un punt a l’Olot en un autèntic partidàs

2a divisió B. L’Olot i el Sabadell, els dos amb una proposta de joc atractiva i valenta, firmen les taules en un duel que els garrotxins igualen ja en el 94’

olot 1 sabadell 1

OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan, Arnau Comas; Soler, Masó (Eloi, 68’), Hèctor Simón (Peque, 81’), Chavarría; Pedro; Xumetra i Salinas (Moha, 66’).SABADELL:Ian, Xiker, Pedro Capó, Grego; Óscar Rubio, Ángel, Aarón Rey, Heber Pena (Aitor Pascual, 60’), Boniquet (Beitia, 87’), Néstor Querol (Boris, 78’) i Èdgar Hernández.GOLS:0-1 (29’) Néstor Querol. 1-1 (94’) Peque.ÀRBITRE:Sesma Espinosa.T.G.:a Alan (9’) i Eloi (86’), de l’Olot, i a Grego (11’), Heber (40’) i Aitor Pascual (63’), del Sabadell.T.V.:cap.PÚBLIC:1.697 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot i el Sabadell van empatar a un gol en un partit atractiu ple d’alternances. Els arlequinats es van avançar gràcies a una diana de Néstor Querol, però els garrotxins van trobar el premi del gol en el 94’, gràcies a una acció de Peque, que es va estrenar com a golejador amb la samarreta vermella. Amb l’empat, l’Olot ajorna una setmana més l’assalt a la part alta, que continua a set punts, però encadena set jornades sense perdre, mentre que el Sabadell es manté líder, amb un punt d’avantatge respecte al Castelló, el segon.

Tot just en el minut 3, Salinas va agafar la pilota escorat a la banda esquerra, va sortejar un rival, va fer la retallada cap a l’interior i es va treure de la màniga un xutàs que va topar amb el travesser de la porteria defensada per Ian Mackay. L’oportunitat del d’Albatera va fer emmudir tota l’afició arlequinada que ocupava tot el gol sud del municipal.

En el 17’, el Sabadell va replicar i Ángel va veure com el pal esquerre de Ballesté escopia un altre llançament brillant després d’un refús curt de Jordi Masó. L’avís va esperonar tímidament els vallesans, que intentaven trobar l’esquena als centrals olotins, incommensurables en la tarda d’ahir. En el 29’, Aarón Rey va fer la centrada al punt de penal per tal que Néstor Querol controlés la pilota, es regirés molt bé i superés l’estirada del porter local, que no va poder fer res per evitar el 0-1.

Peque rescata el punt

La represa va començar amb un Sabadell que va buscar i, en aquest cas sí, va trobar l’esquena de la defensa –Aarón Rey va xutar a l’exterior de la xarxa (52’) i Edgar ho va provar de lluny sense encert– però, en el tram final i decisiu, l’Olot va tornar a mostrar l’orgull. Soler va deixar enrere Aitor Pascual per fer una centrada a la frontal. Eloi va deixar passar la pilota i Pedro va xutar a les mans de Mackay davant la desesperació dels aficionats olotins (76’).

En el 94’, Peque, l’únic jugador amb energia, va marxar de Capó amb una sotana, va guanyar línia de fons i va provar un xut fort sense angle que va sorprendre Mackay, que, amb la mà tova, va desviar la trajectòria sense poder evitar l’empat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)