Territorial

El Girona es frustra

Div. d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal fan dos gols en un minut, controlen el matx, però no el sentencien i acaben perdent dos punts

jàbac 2 girona 2

JÀBAC TERRASSA:Lázaro, Torralba, Alejandro Jiménez (Aladar, 78’), Calvo, Jahara, Torres (Bayona, 69’), Arnau (Martí, 55’), Garrido, Ramon, Ricard (Èric Bellón, 78’) i Xavi López.GIRONA:Joel, Arnau, Èric Callis, Manel, Ignasi (Alejandro, 92’), Nil, Valverde (Ylias, 70’), Unai, Turmo (Alpha, 60’), Pau Víctor i Mate (Jandro, 80’).GOLS:0-1 (25’) Arnau. 0-2 (26’) Turmo. 1-2 (72’) Bayona. 2-2 (91’) Calvo.ÀRBITRE:Avalós Martos.T.G.:Torralba, Calvo, Garrido i Ricard, del Jàbac i Arnau i Turmo, del Girona.T.V.:directa a Ramon (91’), del Jàbac TerrassaPÚBLIC:uns 200 espectadors.

El Girona va perdre dos punts en el temps afegit d’un partit que va controlar de cap a peus. Dues dianes d’Arnau i Turmo en un minut van posar de cares el matx per als gironins, però dues accions plenes de rebots i mals refusos van permetre al Jàbac, el cuer, empatar a dos.

Els blanc-i-vermells van disposar de les millors ocasions i, fins i tot, amb 0-0 Pau Víctor va forçar i fallar ell mateix un penal (21’). En el 25, Mate va servir una falta lateral i Arnau va fer el 0-1 de cap, i només un minut després, Turmo va rebre d’esquenes, es va girar de meravella i va establir un just 0-2. En la segona part, el Girona va ser un vendaval ofensiu però no va sentenciar al rival tot i les ocasions de Pau Víctor, Valverde i Mate. En el 72, el Jàbac va retallar distàncies i en el 82’ es van quedar amb un home menys. Tot i fer un pal, i les ocasions de Ylias i Alpha, una acció plena de rebutjos i rebots va acabar amb el 2-2 definitiu.