Girona

El Girona, a l’expectativa

Obedient. El club blanc-i-vermell accepta les mesures adoptades pel Consell Superior d’Esports i la Lliga, alhora que lamenta que els aficionats siguin part perjudicada per les accions

A través del seu president, Delfí Geli, i aprofitant la roda de premsa de presentació de l’últim fitxatge, Joaquín Zeballos, el Girona va donar la seva opinió sobre les mesures adoptades per la Lliga a instàncies del Consell Superior d’Esports (CSD). L’entitat gironina va lamentar que els seus aficionats siguin part perjudicada per les accions, però al mateix temps va mostrar-se obedient pel fet d’haver de jugar a porta tancada les properes dues jornades del campionat.

“Com a club, estem en constant comunicació amb els responsables i experts com el CSD i la Lliga, però hem de seguir les instruccions. És evident que el més important no és si hi ha futbol o no, sinó la salut de les persones”, va comentar Delfí Geli, que accepta les mesures però hi va afegir que el club lamenta que el partit que l’equip disputarà el proper diumenge 22 de març contra el Racing a Montilivi afectarà directament tots els seguidors blanc-i-vermells: “Ens sap molt greu que els nostres aficionats no puguin accedir a Montilivi el proper partit a casa, però entenem que els aficionats volen el millor per a tots. Les informacions i els consells arriben des de Sanitat i el que esperem és que aviat els partits puguin tornar a ser a porta oberta.”

Repercussió mínima

La precipitació dels fets ha agafat el Girona a contrapeu i sense cap mesura futura adoptada per als abonats que no podran assistir al partit a Montilivi. De fet, davant la incògnita que les instruccions s’allarguin, el club prefereix esperar i dur a terme les accions corresponents quan hagi acabat l’episodi actual: “La notícia ens ha arribat a tots al mateix temps. S’haurà de veure si ens afectarà només en un partit a Montilivi o en més. Esperem esdeveniments i quan sapiguem què fer el club informarà pels respectius canals”, puntualitzava el president de l’entitat, que va explicar que, “de moment i per sort”, el coronavirus no ha afectat de forma directa ningú del club.

L’entitat ja sap que deixarà d’ingressar els diners del paquet d’entrades (prop d’un miler) que posa a la venda per als partits com a local i que darrerament sol exhaurir.

LES REACCIONS

S’haurà de veure si ens afectarà en un partit a casa o en més. El club informarà pels respectius canals
Delfí Geli
president del Girona
Ens sap molt greu pels nostres aficionats que no puguin accedir a Montilivi el proper partit a casa, però és el millor per a tots

Avui decideix la comissió de 2a B

La segona B, amb una gestió per part de la RFEF, també haurà de decidir què s’ha de fer amb les jornades que s’han de disputar en els quatre grups de la categoria. L’organització federativa ja ha informat que la comissió delegada és partidària de seguir les directrius que el CSD ha aconsellat a la Lliga i, per tant, que les dues properes jornades del campionat es disputin a porta tancada. Alguns clubs de segona B, però, ja han mostrat la seva disconformitat al fet d’haver de jugar sense públic i proposen la suspensió de les dues jornades. L’Olot, en canvi, va explicar en un comunicat que respectarà la decisió de la RFEF. A més de demanar disculpes als aficionats, l’Olot reivindica que els mitjans de comunicació puguin fer el seguiment habitual. Els olotins havien organitzat un bus, que hauran d’anul·lar, per donar suport a l’equip en el duel de diumenge a Tarragona contra el Nàstic (17h). El Llagostera juga dissabte a casa (16.30h) contra l’Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)