Territorial

Sense MIC per setmana Santa

Pel coronavirus. El torneig, referent a les comarques gironines, no podrà celebrar la 20a edició que tenia programada entre el 7 i el 12 d’abril

El coronavirus també ha tingut efecte negatiu en el Mediterranean International CUP (MIC), el torneig de referència del futbol base que es disputa des del 2002 a les comarques gironines. L’organització ha comunicat que la 20a edició no es podrà disputar per setmana Santa. Estava programada entre el 7 i el 12 d’abril, a diverses seus de la demarcació. El MIC ja estava en contacte des de feia setmanes amb les institucions, i ha fet cas a la Secretaria General de l’Esport, que ha considerat convenient que no es disputi el torneig. “És evident que estem davant d’una situació de caràcter excepcional i imprevisible, que requereix actuar amb el més alt sentit de responsabilitat, per la qual cosa tant la direcció del torneig com les autoritats competents hem prioritzat vetllar pel benestar i la salut de tots els implicats”, diu el comunicat de l’empresa organitzadora, MICSports. L’anul·lació de l’esdeveniment –de futbol i també de bàsquet– generarà un impacte negatiu a diversos sectors de la demarcació per setmana Santa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)