Girona

La normalitat de Samu Saiz en l’anormalitat

Girona. L’atacant intervé en una entrevista a les xarxes del club demostrant compromís: “Estic a gust i segur que les coses sortiran bé”

El mitjapunta del Girona Samu Saiz va respondre a les preguntes dels aficionats a través d’una entrevista a les xarxes socials del club. L’atacant va explicar com porta l’episodi actual provocat per la pandèmia del coronavirus: “Soc molt d’estar per casa. És una situació complicada i anormal, però si el confinament ha de ser la solució als problemes que tenim, no ens hem de moure de casa”, comentava el madrileny, que hi afegia: “Estem en contacte amb els companys i els preparadors per treballar al màxim per estar en la millor forma possible de cara al reinici de la competició.”

Samu Saiz va tornar a admetre que “no està sent la temporada somiada”, però al mateix temps va llançar un missatge positiu i d’optimisme sobre la seva situació i la de tot l’equip: “Em trobo molt a gust al club, sempre ens faciliten la feina i la gent em tracta bé. Segur que les coses sortiran bé.”

EL PROTAGONISTA

Treballem al màxim per estar en la millor forma possible de cara al reinici de la lliga
Samu Saiz
Mitjapunta del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)