2a divisió FEF

Una projecció estroncada

2a divisió B. L’aturada de la lliga per culpa del coronavirus ha deixat a l’Olot sense competir ja durant un mes quan encadenava nou jornades sense perdre i es trobava a cinc punts del segon

Ningú podia aturar a l’Olot fins que la pandèmia provocada pel coronavirus va fer ajornar precipitadament la competició. El conjunt de la Garrotxa vivia llavors, fa just un mes, el millor moment del curs després d’encadenar nou jornades sense perdre i sumar onze punts dels últims quinze possibles aconseguint enllaçar dues victòries en les dues últimes jornades per segon cop en la temporada. La rauxa, el bon joc i l’idil·li amb el gol van permetre als olotins segellar el primer gran objectiu de la permanència gràcies als 44 punts sumats, i també a canviar, tot i que tímidament, el discurs. El joc mostrat i el nivell de confiança del bloc dirigit per Raúl Garrido havia agafat un ritme vertiginós que feia pensar a l’entorn amb la possibilitat d’assaltar les posicions més nobles de la classificació. De fet, l’Olot es troba en la setena posició de la taula a només cinc punts del play-off, marcat pel Cornellà (4t), però als mateixos cinc punts del tercer (el Barça B) i el segon (el Sabadell).

L’aturada sine die de la lliga ha deixat als olotins, evidentment, preocupats per la salut de la població, però també amb una sensació d’impotència i ràbia per no poder perllongar l’excel·lent moment de forma.

Els de la Garrotxa són el quart equip amb la millor ratxa oberta sense perdre entre tots els 80 equips de segona B. Els nou partits sense conèixer la derrota de l’Olot només són superats pels deu del Cornellà, del mateix grup tercer, els catorze del Marbella, del grup quart i els disset del Logroñés, el millor líder de la categoria amb 62 punts.

L’última sèrie de cinc

En la darrera sèrie més immediata de resultats, els de Raúl Garrido han sumat onze dels quinze punts possibles amb autèntic festivals de joc i domini com el 4-0 contra la Nucía, l’1-5 contra l’Espanyol B i, també, l’1-1 contra el llavors líder, el Sabadell, en un partidàs dels dos equips amb propostes similars i valentes. Els onze punts en l’última sèrie de cinc partits només l’iguala el Lleida Esportiu, just per damunt dels garrotxins en la classificació, un altre barem que indica el gran moment que travessa l’equip.

De fet, el club volcànic és el millor conjunt de la segona volta en el grup tercer de segona B amb els mateixos punts que el Cornellà (19). Els olotins però, tenen un +12 respecte els gols a favor (19) i els rebuts (7), mentre que els del Baix Llobregat tenen una diferència favorable de +6.

L’Olot, esportivament parlant, somia en tornar a la normalitat competitiva amb el repte de mantenir el nivell alt de joc i de forma física. El nou objectiu, però, és un obstacle més per al club garrotxí, allunyat dels grans pressupostos dels primers classificats.

17 partits
Logroñés (Gr. 2) 1r (62 punts)
11 victòries i 6 empats
14 partits
Marbella (Gr. 4) 2n (53 punts)
7 victòries i 7 empats
10 partits
Cornellà (Gr. 3) 4t (49 punts)
6 victòries i 4 empats
9 partits
Olot (Gr. 3) 6è (44 punts)
5 victòries i 4 empats
8 partits
Burgos (Gr. 2) 8è (39 punts)
4 victòries i 4 empats
6 partits
Cartagena (Gr. 4) 1r (54 punts)
3 victòries i 3 empats
5 partits
Lleida Esp. (Gr. 3) 5è (46 punts)
3 victòries i 2 empats
Ebre (Gr. 3) 11è (37 punts)
2 victòries i 3 empats
AE Prat (Gr. 3) 17 è (26 punts)
2 victòries i 3 empats
Guijuelo (Gr. 2) 9 è (37 punts)
3 victòries i 2 empats
Barakaldo(Gr. 2) 14 è (32 punts)
2 victòries i 3 empats

LA SEGONA VOLTA

L’Olot és el millor equip del grup 3 amb 19 punts i un +12 pel que fa als gols fets i encaixats
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)