Territorial

L’Escala, satisfet de si mateix

1a catalana. El president, Miquel Bosch, valora positivament el transcurs de la temporada. L’equip escalenc tenia una bona dinàmica de punts abans de l’aturada i estava en novena posició, lluny de la zona de descens

L’Escala s’ha adaptat perfectament a la primera catalana. L’equip acabava l’últim partit jugat de la temporada amb una derrota al camp del Manlleu (2-0); però, tot i això, els 26 punts li donaven una posició privilegiada en la novena posició de la taula. Així ho explica el president de l’entitat, Miquel Bosch: “L’equip tenia una bona trajectòria, estava en una zona molt bona de la classificació i amb aspiracions de continuar avançant. La pandèmia no ens ha permès seguir, però per sort ja teníem els deures fets. Sí que el neguit de no poder continuar amb el futbol es fa cada dia més dur, tot sigui dit. Tenim contacte cada setmana amb la directiva, la direcció esportiva i els jugadors, però no negaré que volem que tot això passi ràpidament per tornar a les instal·lacions i a la gespa”, diu.

Referent a la decisió de la FCF i al consegüent desenllaç d’aquesta temporada, el club de l’Alt Empordà aplaudeix que s’hagi fet un gir i finalment no se’ls faci cap consulta: “Crec que la proposta de parar la temporada és correcta; ara bé, nosaltres ja ens vam manifestar al respecte i creiem que la consulta no hauria tingut sentit”, aclareix Bosch, que a més hi afegeix que “sobre la taula hi havia una proposta d’acabar aquesta temporada del setembre al desembre i era la que més ens agradava. Tot i això, entenem que molts clubs no hi estiguin d’acord. La solució, per tant, un cop donada per acabada la temporada, és que hi hagi ascensos però en cap cas descensos, ja que aniria en contra de les regles de competició i qualsevol equip afectat podria impugnar aquesta decisió”.

Objectiu a mitjà termini

El club escalenc fa una valoració favorable del transcurs de les últimes temporades i, tot i ser conscient de la crisi que provocarà la Covid-19, afronta positivament els reptes a mitjà termini: “L’estat del club és òptim. Estem esportivament ben classificats i, a més, el futbol de base està funcionant molt bé. La situació econòmica ha estat bona aquesta temporada i l’acabarem sense dèficit i al corrent de pagaments”, assegura Miquel Bosch, que es mostra realista i no descarta que aquest virus trastoqui els plans i ho compliqui més tot. “La temporada que ve serà econòmicament molt complicada i és gairebé impossible d’establir un compromís en un cost de plantilla que no sabem si podrem complir. Seran temps en què haurem d’establir acords amb el predomini d’una plena confiança entre totes les parts”, conclou el president.

EL PROTAGONISTA

L’estat del club és òptim i acabarem sense dèficit. Estem esportivament ben classificats i, a més, el futbol de base està funcionant molt bé
Venen temps en què haurem d’establir acords amb el predomini d’una plena confiança entre club i jugadors
Miquel Bosch
President de l’escala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)