3a divisió FEF

Marc Bech reforça el mig del camp del Figueres

3a divisió. La Unió tanca el fitxatge del migcampista de 24 anys, que aquesta temporada ha debutat a la categoria amb el Banyoles

Marc Bech farà el salt del Pla de l’Estany a l’Alt Empordà, i és que el migcampista de 24 anys s’ha convertit avui en nou jugador del Figueres. Bech tanca així una breu etapa al Banyoles, on aquesta temporada ha pogut debutar a la categoria després de jugar sempre a 1a catalana amb el Girona B i la Jonquera. Amb els banyolins el migcampista ha jugat 19 partits i ha marcat un gol, però la seva aportació ha anat de més a menys amb el pas de les jornades igual que el rendiment de l’equip.

Bech ja havia vestit la samarreta del Figueres, i és que hi va jugar en l’etapa de formació, en què també va jugar al Peralada i al Girona. Amb ell, el Figueres ja té sis jugadors a la plantilla després del fitxatge de Maureta i les renovacions de Gallo, Pepu Soler i els germans Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)