2a divisió FEF

Matheus Pereira i Santiago Ramos Mingo no han pogut debutar amb el Barça B

El futbol que ens hem perdut. El club va incorporar els dos futbolistes al mercat d’hivern, però problemes burocràtics van fer que no puguessin jugar abans de l’aturada. Tampoc han debutat aquesta temporada els porters Collet (Sabadell), Santaló (Llagostera), Sarr (Nàstic) i Rojas (Espanyol B)

La pandèmia de la Covid-19 ha fet que s’hagin donat per acabades totes les lligues fora de la LFP. Encara queden qüestions per resoldre’s. Per exemple, què passarà sobre els aspectes classificatoris i quan es podrà jugar el play-off exprés que en principi s’ha de disputar a segona B i a tercera divisió. El que és clar, però, és que la suspensió provoca que l’espectador del futbol català es perdi una sèrie de partits, retrobaments i històries que haurien centrat l’atenció.

Entre aquests casos hi ha el de dos jugadors que el Barça va incorporar per al filial els darrers dies del mercat d’hivern i que encara no han pogut debutar. És el cas del brasiler Matheus Pereira i de l’argentí Santiago Ramos Mingo. I és que la burocràcia a l’hora de fitxar jugadors estrangers a la categoria de bronze va al ritme que va i a principis de març, quan es va haver d’aturar la competició, encara no tenien tota la documentació necessària per poder jugar. Això ha fet que les dues apostes del club per al futur encara no s’hagin vestit de curt per ajudar els seus companys a aconseguir l’ascens, però qui sap si encara podrien tenir l’oportunitat de debutar en cas que es jugui la promoció d’ascens. I és que, de talent per poder aportar coses, es dona per fet que en tenen, i per això es va apostar per ells.

Matheus Pereira va arribar a finals de gener procedent de la Juventus, en un intercanvi de cromos amb Alejandro Marqués, que acabava contracte a final de temporada, i s’espera que pugui aportar coses diferents a tres quarts de camp. En el cas de Ramos Mingo, el Barça el va incorporar lliure a principis de febrer després de tancar una etapa a Boca, i es comptava amb ell per afegir competència a l’eix de la defensa, on el fet que Araujo comptés per al primer equip feia anar curt d’efectius.

Els dos blaugrana no són els únics jugadors que no han debutat a 2a divisió B entre els equips catalans. Hi ha quatre casos de segons porters que tampoc han jugat ni un sol partit. És el cas d’Adrià Collet al Sabadell, de Carles Santaló Kolderiu al Llagostera, de Cheik Sarr al Nàstic i d’Adrià Rojas a l’Espanyol B, on va arribar al mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)