2a divisió FEF

Els equips de ‘play-off’ podran entrenar quan entrin a la fase 2

2a divisió B. 3a divisió. La FEF ha confirmat que els equips que han de jugar la promoció d’ascens a 2a A i 2a B podran tornar a la feina quan el seu territori es trobi en la segona fase

La federació espanyola està posant fil a l’agulla durant el dia d’avui a prendre totes les decisions necessàries perquè es pugui acabar jugant el play-off d’ascens a 2a divisió B i 3a divisió. En aquest sentit ha emès un comunicat on s’anuncia que els equips de competicions no professionals que han de disputar aquestes fases d’ascens podran tornar als entrenaments un cop el seu territori entri a la fase 2 del desconfinament i el club pugui complir amb totes les mesures de prevenció que s’estipulen en les diferents normatives que s’han publicat les últimes setmanes.

Amb aquesta nova normativa el Cornellà, el Barça B, el Sabadell, l’Hospitalet, el Terrassa, l’Europa i el Sant Andreu ja saben quan podran començar a treballar per preparar la promoció d’ascens, però de moment en queden fora, i és que cap d’ells es troba en una ciutat que hagi passat ja a la fase 2. Tot i això, el Sabadell ja havia decidit tornar avui a la feina i alguns jugadors han realitzat sessions individuals d’entrenament a la Nova Creu Alta. El club ha comunicat que ha complert amb tots els protocols, però ara que s’ha anunciat que fins a la fase 2 no es poden entrenar caldrà veure si els vallesans mantenen els entrenaments dels pròxims dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)