2a divisió FEF

Blázquez en sumarà sis

2a divisió B. El defensa de Besalú renova per un curs més amb l’Olot i encadenarà la seva sisena temporada a l’entitat garrotxina

L’Olot va anunciar ahir la primera renovació oficial amb vista a la temporada vinent. Si bé Pol Ballesté i Alan Baró estan renovats automàticament per haver disputat el mínim de partits estipulats en una clàusula del contracte, Albert Blázquez es va convertir en la primera oficialitat de l’entitat de la Garrotxa, que també compta amb Jordi Masó, amb contracte fins al 2022, com a jugador confirmat per l’incert curs 2020/21 –Joel Arumí i Oriol Pujadas, cedits aquest any al Figueres, també tenen contracte.

Blázquez encadenarà la seva sisena temporada a l’Olot, cinc a segona B, categoria en la qual acumula 105 partits amb la samarreta vermella, el tercer que més n’ha jugat en la història del club al darrere d’Hèctor Simón (165), que també hauria de renovar un curs més, i Uri Santos (122). El de Besalú va arribar l’estiu del 2015 procedent del Vila-real i va ser l’amo i senyor del lateral dret fins que el seu actual tècnic, Raúl Garrido, el va situar en el perfil dret en el trio de centrals del dibuix tàctic habitual, una demarcació que ja no ha deixat i que l’ha catapultat a ser un fix en els onze inicials.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)