2a divisió FEF

El talent de Gil no es mou

2a divisió B. El Llagostera s’assegura la continuïtat del mitjapunta osonenc, que continuarà posant llum al joc ofensiu dels gironins

El Llagostera de la temporada 2020/21 comença a agafar forma, i és que el club va tancar ahir la renovació de Gil Muntadas, que es converteix així en el primer jugador de la columna vertebral de l’equip a allargar el vincle amb el club. El mitjapunta osonenc s’uneix d’aquesta manera a Diego –un altre fix a l’onze que ja tenia un any més de contracte pactat–, Christian Dieste, Èric Jiménez, Pasquina, Juvanteny, Cobos i Torra –aquests tres últims tenien fitxa al filial.

Un cop segellada la renovació el Llagostera s’assegura mantenir el talent a la zona de tres quarts de camp, ja que Gil Muntadas s’ha convertit en una peça indispensable per a Oriol Alsina a la mitjapunta –i fins i tot com a fals segon punta– des que va arribar, el 2018. En l’any de l’ascens va jugar 34 partits i va contribuir amb 7 gols, mentre que aquest curs n’ha jugat 23 i ha firmat 2 dianes, amb el condicionant que es va lesionar en el partit de copa contra l’Haro i va estar més d’un mes de baixa.

Canvia l’estructura

Les negociacions per renovar la plantilla continuen, però el Llagostera anunciarà durant el dia d’avui canvis en l’estructura tècnic de l’equip i el nou entrenador del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)