3a divisió FEF

L’Estadi Municipal de Badalona acollirà la fase d’ascens a segona B dels equips catalans

Futbol català. L’Ajuntament badaloní i la federació catalana tanquen els últims detalls abans d’anunciar oficialment la notícia

Aquest diari ha pogut confirmar que l’Estadi Municipal de Badalona serà l’escenari del play-off d’ascens a segona divisió B, que disputaran els quatre primers classificats del grup cinquè de tercera divisió. El consistori badaloní i la federació catalana de futbol tanquen els últims detalls abans que la notícia s’anunciï oficialment.

Les dues semifinals catalanes de la fase d’ascens a segona B enfrontaran L’Hospitalet, primer classificat en el moment de l’aturada de la lliga, amb el Sant Andreu, quart classificat; i el Terrassa, segon, amb l’Europa, tercer. Els guanyadors d’aquests partits s’enfrontaran en una final que determinarà quin dels quatre equips catalans jugarà el curs vinent a segona B.

La proximitat de Badalona amb l’Hospitalet, Barcelona i Terrassa converteix el Municipal badaloní, una instal·lació inaugurada l’any 2017 amb una superfície de gespa artificial de darrera generació, en el lloc ideal per a la disputa d’aquesta la fase d’ascens.

Les dates d’aquest play off encara no estan confirmades, però tot fa pensar que serà a partir de la segona quinzena del mes de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)