Territorial

El Palamós manté la confiança en Joan Mármol

1a catalana. El club palamosí renova un curs més al tècnic per donar continuïtat i consolidar el projecte esportiu amb l’objectiu de pujar a tercera

El Palamós ha decidit renovar per una temporada més a Joan Mármol, el seu tècnic. El club palamosí ha acabat el curs en tercera posició a un sol punt del segon classificat, la FE Grama, que amb les decisions de la FCF sobre l’acabament de les competicions per culpa de la Covid-19 ha ascendit a tercera divisió. Per tant, el Palamós s’ha tornat a quedar a les portes de l’ascens, el seu màxim objectiu des que va caure a la primera catalana.

Mármol va tornar a iniciar una nova etapa al club l’estiu passat després de marxar el 2017 per emprendre nous projectes. El tècnic va fitxar pel Gavà, va passar per la Jonquera i va acabar a l’Ordino d’Andorra, fins que va decidir tornar a casa per ser de nou l’entrenador dels del Baix Empordà. I és que, Mármol, quan era director esportiu de l’entitat, ja va dirigir a l’equip a la banqueta des de la campanya 2014/15 (rellevant a Jordi Martínez) fins a la 2016/17.

De nou a primera catalana, el Palamós tornarà a ser candidat a pujar de la mà de Mármol i sota la presidència de Patxi Otamendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)