3a divisió FEF

Uri Ayala, un any més

3a divisió. El Figueres anuncia la renovació del central gironí, el cinquè jugador més utilitzat aquest curs amb 21 partits disputats i 1.746 minuts acumulats

El Figueres ha comunicat que Oriol Ayala continuarà per segon curs consecutiu a la disciplina del primer equip. El central gironí ha estat enguany el cinquè futbolista més utilitzat amb 21 enfrontaments jugats i 1.746 minuts acumulats, unes xifres que l’han dut a ser una peça indispensable per la defensa de la Unió.

Ayala, de 23 anys i amb passat al Palamós i al Llagostera, va arribar al conjunt de l’Alt Empordà l’estiu passat procedent del Reus B, club amb el qual va arribar a debutar en el primer equip en un partit de copa al camp de l’Almeria.

Amb el gironí, el Figueres ja ha renovat a set futbolistes –Pepu Soler, Iván Vidal, Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas i Carles Coto– a més, ha anunciat el fitxatge de Marc Bech, procedent del Banyoles, i també té un acord verbal amb Enric Maureta, fins fa tres mesos al Mulhouse francès.

Per tant, la plantilla dirigida i gestionada per Javi Salamero comença a perfilar-se i ja compta amb tres centrals, el propi Uri Ayala, Carles Gallardo i Enric Maureta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)