Girona

El campus d’Àlex Granell canvia la seu

Girona. El futbolista i els organitzadors mantenen les dates del campus, que es disputarà del 28 de juny al 4 de juliol però, finalment, canvien el complex esportiu Soccerland (antic Top-Ten) de Tordera per Banyoles

Ferms en la decisió de continuar endavant amb el campus tot i els dubtes, imprevistos i obstacles que ha generat la Covid-19, el campus Àlex Granell 2020 segueix en marxa, però amb un canvi significatiu de seu. El propi futbolista del Girona i l’empresa Organitza han decidit canviar el complex esportiu Soccerland (antic Top-Ten) de Tordera per Banyoles, un entorn també ideal per garantir la seguretat dels nens i nenes i fer les activitats planificades.

Els participants ja apuntats al campus han de reconfirmar la seva plaça enviant un correu de validació a gerencia@organitza.net indicant el nom de l’inscrit i la confirmació de la inscripció.

La d’aquest estiu serà la tercera edició del Campus Àlex Granell que deixa enrere dues edicions a les instal·lacions del Collell, per ara apropar-se a la vora de l’estany de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)