2a divisió FEF

Solidesa garantida a la medul·lar

2a divisió B. L’Olot tanca la renovació de Vivi, que després d’un primer any d’aclimatació s’afegeix a Masó i Pedro del Campo en la nòmina de migcampistes confirmats per al curs que ve

Vivi es va convertir ahir en el novè jugador de l’Olot que allarga el vincle amb el club per a la temporada que ve, de manera que el migcampista podrà gaudir un any més en l’equip olotí de l’objectiu de fer un pas endavant. I és que aquest curs el de Bescanó ha disputat 969 minuts repartits en 18 partits, que li han servit d’aclimatació al club i per recuperar sensacions després de gairebé un any en blanc per una greu lesió al genoll. A més, Vivi ha hagut de jugar part del curs amb molèsties musculars. Tot i això sempre que ha participat ha deixat molt bones sensacions i per això s’ha guanyat la confiança del club.

Amb la seva continuïtat l’Olot s’ha assegurat dos migcampistes amb un perfil més defensiu –Masó té contracte per dos anys més– i fa un pas més per mantenir la línia que tantes alegries li ha donat, perquè també ha tancat la renovació de Pedro del Campo. A banda dels migcampistes, també estan confirmats per al curs que ve Pol Ballesté, Alan Baró, Albert Blázquez, Carles Mas, Jordi Xumetra i Álvaro Salinas, a més del davanter Juan Delgado, que serà anunciat aviat com el primer fitxatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)