3a divisió FEF

Els equips del ‘play-off’ d’ascens a 2a B ja estan en marxa

3a divisió. L’Hospitalet, el Terrassa, l’Europa i el Sant Andreu ja preparen la promoció d’ascens que disputaran entre ells entre el 18 i el 26 de juliol

Encara queda més d’un mes perquè es disputi la promoció d’ascens a 2a divisió B, però els quatre representants catalans que es jugaran entre ells la plaça –l’Hospitalet, el Terrassa, l’Europa i el Sant Andreu– ja s’han posat en marxa. De fet, el Terrassa ja va fer les primeres sessions la setmana passada, però des d’ahir ha pogut començar a treballar amb grups, el mateix que ja fan l’Europa i el Sant Andreu que ahir van fer les primeres sessions d’entrenament. L’Hopitalet, en canvi, encara no ha fet el primer entrenament, però tots els integrants de la plantilla van passar ahir els tests necessaris i en breu engegaran els motors.

Qui també ja s’ha posat en marxa és l’Espanyol B femení, que ha de disputar la fase d’ascens de primera estatal a segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)