2a divisió A

El Lugo, en descens, acomiada Curro Torres

2a divisió A. El club gallec, que encara ha de jugar contra el Girona, destitueix el tècnic després de la derrota al camp de l’Sporting (2-0), que deixa l’equip a tres punts de la salvació

El Lugo ha comunicat aquest migdia la destitució del seu tècnic Curro Torres, que només ha aguantat 15 partits al càrrec de l’equip després de substituir Eloy Jiménez. A la banqueta del conjunt gallec el tècnic ha sumat 16 punts peró la derrota d’ahir al camp de l’Sporting ha precipitat la decisió del club perquè l’equip ha quedat en una situació complicada en la classificació, ocupant la vintena posició a tres punts del Numància, qui ara marca la permanència després de guanyar ahir l’Oviedo.

El Lugo és el segon equip que encara s’ha d’enfrontar al Girona en les sis jornades que resten que canvia d’entrenador, i és que divendres ho va fer l’Almeria. Curiosament els gironins rebran els andalusos i visitaran el Lugo en pocs dies de diferència, en les jornades 39 i 40 que prometen ser decisives per mirar d’aconseguir els respectius objectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)