Girona

Granell: “Afrontem el tram final amb optimisme”

Girona. El capità, el jugador que més partits ha disputat amb la samarreta blanc-i-vermella al futbol professional, passa revista de la seva trajectòria i el moment del club

Àlex Granell és ja el futbolista amb més partits disputats (224) amb la samarreta del Girona en el futbol professional. El capità ha estat entrevistat pels mitjans oficials del club blanc-i-vermell. Aquestes han estat les seves reflexions.

El jugador amb més partits del Girona al futbol professional

Per mi és un orgull, una felicitat absoluta. una cosa inimaginable per mi fa uns anys. Un repte assolit perquè ja vas acumulant partits somies en passar a la història del club. Ho hem fet com a col·lectiu, assolint fites increïbles i a nivell individual em fa molt feliç haver assolit aquesta xifre de partits.

Els jugadors que ha superat

Els he seguit, els he conegut.M’he emmirallat en molts d’ells. En el futur, m’agradaria que el record que tinc d’ells, la gent el tingui de mi. Una persona que s’ha pres la seva feina amb la màxima responsabilitat, amb molta dignitat i que ha intentat sempre fer les coses bé pel Girona. He anat acumulant partit amb diferents entrenadors, dels quals estic agraït a tots ells, ja que he tingut la sort sempre de tenir continuïtat amb tots i els recordo a tots.

El valor del futbolista de la casa

Persistència, amor pel club. Ser gironí i jugar al Girona és un tresor que ho podem tenir molt pocs jugadors. Som aficionats que tenim la sort de poder decidir partits. És un factor diferencial que m’ha ajudat a superar moments complicats. Quan tens 5 anys jugues amb el Girona i quan ets un home ho pots seguir fent i disfrutes el doble de tota la meravella que hi ha al voltant d’aquesta professió.

Partits memorables

Record el partit contra el Racing, un diumenge al tard, amb tota la meva familia a l’estadi, era important per mi debutar a segona A, que era una gran fita en aquell moment. També del Girona-Atlético, ja que després d’aconseguir ser a primera, va ser una fita que es un dia assenyalat, per la ciutat, pel club... i per mi, doncs tocar la primera divisió amb el club de la meva vida es un dia inesborrable.

Capitans a recordar

He compartit vestidor amb grans capitans, amb gent que ara quan hi ha situacions que em toca afrontar com a capità penso com actuarien ells. Si em quedés amb algú amb Eloi Amagat i amb Pere Pons, gironins, amics meus, gent que estima aquest club per damunt de tot, que m’han ajudat molt. Gent amb la que hem aconseguit fer disfrutar a molts amb un trivot gironí, amb el qual vam competir arreu d’Espanya. Son els jugadors que més estimo i que més representen per mi aquests anys del Girona.

El futur

Me l’imagino amb gran responsabilitat, amb una exigència personal altíssima, amb un rendiment que vull mantenir i vull millorar. No em plantejo el futur a anys vistes perquè disfruto del dia a dia. Intento treballar amb el respecte que mereix la professió i intento disfrutar perquè soc molt feliç jugant al Girona i intentar portar al Girona on es mereix que és a dalt de tot.

Tram final de lliga

Queden quatre partits que el Girona és conscient del què hi ha en joc. La plantilla és madura, és conscient de tot el que hem viscut aquesta temporada que està sent realment exigent per tots. Aquests quatre partits els afrontem amb la màxima exigència, amb la màxima responsabilitat, sabent que cada partit és transcendental. Hem arribat al tram final en una dinàmica positiva, en què l’equip se sent poderós, se sent fort i soc optimista quan imagino el tram final de la competició. Si cal jugar un play-off tenim garanties i experiència per poder-lo viure amb èxit. De moment ens plantegem el dia a dia amb la màxima exigència i poder competir els partits com ho hem fet aquests últims.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)