3a divisió FEF

El jove Hassan Laari completa la porteria del Banyoles

3a divisió. L’olotí de 19 anys arriba procedent del juvenil del Gimnàstic de Manresa, amb qui ha tancat l’etapa de formació després de passar pel futbol base de l’Olot i del Girona

El Banyoles ha tancat aquesta tarda el fitxatge del porter Hassan Laari, que competirà per un lloc a la porteria amb Martí Bartrina. L’olotí, de 19 anys, arriba al Pla de l’Estany per viure la seva primera experiència al futbol amateurs, després d’haver tancat la seva etapa de formació al Gimnàstic de Manresa, amb qui el curs passat va disputar 19 partits a lliga estatal. Abans d’aquest últim curs el porter es va formar a les categories inferiors de l’Olot i del Girona.

Amb la incorporació de Hassan Laari el Banyoles ja compta amb 20 jugadors en la plantilla del curs que ve, i és que el porter és la novena incorporació d’aquest estiu, després de les d’Èric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh, Marçal Sánez, Pau Ribas (L’Escala), Marc Roura, Cristian Venzal (Girona B), Sanku Jabbie (Guíxols) i Ignasi Gómez (Girona juvenil). A més, el club ha renovat Bartrina, Nil Congost, Andreu, Turón, Jordi Sala, Gispert, Toni Güell, Moga, Henry, Quimo i Ferru.

Amb aquests 20 futbolistes els banyolins donen la plantilla pràcticament per tancada, tot i que encara confien fer una incorporació més durant l’estiu –previsiblement un central– i es guardaran una fitxa lliure per si en la pretemporada apareix una oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)