2a divisió FEF

El Llagostera lliga la continuïtat de Sergio Cortés

2a divisió B. El conjunt blau-i-vermell renova un curs més al mitjapunta de Granollers, un dels futbolistes més utilitzats durant el curs passat (24 partits, 1.595 minuts i tres gols)

El Llagostera segueix fent camí en la planificació per la temporada 2020/21 i acaba d’anunciar la renovació per una temporada més de Sergio Cortés. El futbolista de Granollers va ser un dels més habituals en els esquemes d’Oriol Alsina el curs passat acabant amb 24 participacions en la lliga, 1.595 minuts i tres dianes (també va jugar 74 minuts de l’eliminatòria de copa contra l’Haro).

Cortés va arribar al Llagostera l’estiu passat procedent de l’Ebre i, de seguida, va convèncer al tècnic aportant creativitat i regularitat en la línia que enganxa amb l’atac. Amb només 26 anys, el vallesà ha jugat ja 212 partits al bronze amb equips com el Badalona, el Mallorca B, el Burgos, el Cornellà o l’Ebre i el Llagostera, un reguitzell d’equips i experiències que l’han convertit en una peça indispensable en el conjunt llagosterenc.

La renovació de Sergio Cortés per segona campanya consecutiva a les files del Llagostera és l’onzena que tanca el club –Marcos, Bigas, Aimar, Lucas Viale, Pitu, David García, Gil, Kuku, Sascha, Dieste i el mateix Cortés–, a més de tenir amb contracte en vigor a Diego González, Èric Jiménez i Anselm Pasquina.

La continuïtat, de moment, de catorze jugadors del bloc de la temporada 2019/20 ha estat reforçada per Julen Monreal (La Nucía) i Andreu Guiu (AE Prat), mentre que Nahuel, Noel Carbonell, Yeray, Albert Dalmau i Carles Santaló han causat baixa.

Porter
Marcos Pérez 4a temporada
Defenses
David Bigas 3a
Aimar M. 10a (2a etapa)
Lucas Viale 4a
Diego González 2a
Julen Monreal 1a
Migcampistes
Pitu Comadevall 9a
David García 2a
Gil Muntadas 3a
Sergio Cortés 2a
Andreu Guiu 1a
Èric Jiménez 3a
Davanters
Anselm Pasquina 2a
Sascha Andreu 3a
Cristian Dieste 2a
Kuku 2a
Baixes:
Nahuel (Albacete) Noel Carbonell (Lleida), Yeray (FE Grama), Albert Dalmau, Carles Santaló.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)