3a divisió FEF

Botxi torna a tercera amb el Banyoles

3a divisió. El club del Pla de l’Estany tanca la plantilla amb la incorporació del central, que arriba procedent de l’Escala i amb 100 partits d’experiència a la categoria

El Banyoles ja té la feina feta. El club ha anunciat aquest vespre la incorporació del central Boran Minic, Botxi, que arriba procedent de l’Escala, i dona la plantilla per tancada amb 21 fitxes, i és que es guarda una carta per si apareix una opció atractiva abans que comenci la temporada. El central de 28 anys, a més, permet al conjunt banyolí fer un altre salt de qualitat i consolidar l’eix defensiu, la zona on la plantilla estava més curta d’efectius. Amb la seva arribada Pitu Batlle podrà disposar d’un central físic, que destaca pel seu joc aeri però també compta amb bona sortida de pilota.

Botxi, d’origen bosnià però vivint a l’Escala des de ben petit, arriba procedent de 1a catalana però té tres temporades d’experiència a 3a divisió amb el Peralada, la Jonquera i el Palamós. Amb els tres equips el central va ser un fixe i va acabar disputant 100 partits a la categoria. Els dos últims cursos ha jugat a 1a catalana amb el Girona C i l’Escala, on també ha tingut un paper molt destacat.

Botxi és la desena incorporació del Banyoles aquest estiu, després de les de Hassan Laari (Gimnàstic de Manresa), Èric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh, Marçal Sánez, Pau Ribas (L’Escala), Marc Roura, Cristian Venzal (Girona B), Sanku Jabbie (Guíxols) i Ignasi Gómez (Girona juvenil). A més, el club ha renovat Bartrina, Nil Congost, Andreu, Turón, Jordi Sala, Gispert, Toni Güell, Moga, Henry, Quimo i Ferru.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)