Territorial

Aprovat el pla de competició del curs 2020/21

FCF. La principal novetat és la creació de subgrups a la primera i la segona catalana per reduir el nombre de jornades després de l’ampliació de la xifra d’equips participants

La FCF ha anunciat que queda aprovat el pla de competició de la temporada 2020/21, un acord subscrit pels membres de la junta directiva en una reunió celebrada avui a la seu central de l’ens a Barcelona.

La principal novetat en el futbol territorial és la creació de subgrups a la primera i la segona catalana per reduir el nombre de jornades després de l’ampliació de la xifra de participants.

Les dues competicions tindran dues fases diferenciades, una primera lliga regular amb subgrups distribuïts per proximitat geogràfica, i una segona per l’ascens o bé la permanència, amb sistema cremallera en funció de la classificació obtinguda en la primera fase.

L’inici de la segona fase serà amb zero punts a la casella de tots els equips sense acumular-se cap mèrit de la primera fase, que com ja es va informar començara el 3 i 4 d’octubre.

La primera catalana

La categoria estarà conformada per 40 equips dividits en dos grups i a la vegada cada grup dividit en dos subgrups de 10 equips que competiran entre ells en una primera fase a dues voltes. Del primer al quart classificat de cada subgrup de 10 clubs jugaran per l’ascens en dos subgrups i del cinquè al desè ho faran per la permanència, també en dos subgrups i en partits a dues voltes entre tots.

La segona catalana

La categoria la formaran 126 equips distribuïts en sis grups (tres de 22 a la demarcació de Barcelona, i un de 20 equips per a Girona, Lleida i Tarragona).

Els grups de 22 equips es dividiran en dos subgrups d’onze clubs en una primera fase de dues voltes. Del primer al tercer passaran al subgrup d’ascens, i del quart a l’onzè als subgrups de permanència (tots a dues voltes).

Els grups de 20 equips es dividiran en dos subgrups de deu equips en una primera fase de dues voltes. Del primer al quart jugaran al subgrup d’ascens i del cinquè al desè ho faran en dos subgrups de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)