2a divisió FEF

Mackay i la seva confiança en els penals

Fase d’ascens a 2a divisió A. El porter del Sabadell allarga el seu estat de forma després d’un curs en què ha estat el jugador més decisiu

El Sabadell va tornar a apel·lar a la tanda de penals per passar l’eliminatòria i classificar-se per a les finals de la promoció d’ascens. Tot plegat, gràcies a l’actuació d’Ian Mackay, que s’ha afermat com el jugador més en forma de la plantilla del Sabadell, no només aturant els dos penals decisius en la darrera tanda, sinó també per la seva aportació durant els 120 minuts.

“Potser és lleig el que dic, però sabia que l’aturaria”, va manifestar el porter després de parar el penal que donava la classificació a l’equip arlequinat: “Tenia molta confiança en mi mateix perquè havia tocat tres o quatre penals abans”, va admetre.

El conjunt arlequinat jugarà demà (20 h) contra el Barça B, just abans que el tercer equip català, el Cornellà (22 h), es jugui l’altra plaça restant contra el Castelló. “Estem en un moment de màxima eufòria, però toca recuperar al màxim”, explica Mackay.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)