1a femenina

Amb un ascens en joc

Fase d’ascens a 2a divisió femenina. L’Espanyol B jugarà contra el Monte de Santander per una plaça en el segon graó del futbol estatal, en què hi ha el Barça B i el Seagull badaloní

El campió del grup català del tercer graó del futbol femení estatal, l’Espanyol B, es juga avui (10 h) a caixa o faixa l’ascens de categoria. El conjunt blanc-i-blau busca, així, escalar al grup nord de la segona divisió, on el Barça B –tercer el curs passat– i el Seagull –sisè– són els únics representants del país. El rival per l’ascens és el Monte de Santander.

“Estem motivades i concentrades en l’objectiu”, admet l’entrenador blanc-i-blau, Óscar Cobacho: “A pesar que estem fora de temporada i tenim poques referències de partits propers, tenim la mentalitat adequada. Durant el curs ens hem guanyat aquesta possibilitat.” L’Espanyol B va liderar amb mà de ferro el grup catalanobalear , en què només va concedir un empat i una derrota en els dinou partits disputats. Al davant, tindrà un equip que va quedar primer classificat del grup 1 però de manera més ajustada en una competició, a priori, més dèbil que la catalana. Aquesta fase final, a partit únic, s’està disputant a la ciutat esportiva de la federació a Las Rozas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)