Girona

Comença l’etapa de Domènec Torrent al Brasil

Nova aventura. El Flamengo fa oficial l’arribada del tècnic de Santa Coloma de Farners fins al desembre del 2021

Ja era un secret que sabia tothom des de feia dies, i ahir es va oficial. Domènec Torrent serà l’encarregat de dirigir el Flamengo durant el pròxim any i mig, fins al desembre del 2021. El tècnic de Santa Coloma de Farners començarà així una nova aventura en la seva trajectòria com a entrenador en la que serà la seva primera experiència a l’Amèrica del Sud. El repte de Domènec Torrent serà immens, i és que el Flamengo és l’actual campió de la lliga del Brasil i de la copa Libertadores, les dues grans competicions que disputarà aquesta temporada i que haurà de mirar de revalidar, comptant amb jugadors de moltíssima qualitat com ara Gabriel Barbosa, Gabigol, la gran referència ofensiva de l’equip.

Aquesta etapa al Flamengo suposarà un pas més per al tècnic selvatà, que estava sense equip des que va tancar l’etapa en el New York City el novembre passat, després d’estar-hi també un any i mig. Aquestes són les dues grans aventures en solitari de Domènec Torrent, que després d’iniciar la seva etapa a les banquetes en clubs de la demarcació, com ara el Palafrugell, el Palamós i el Girona, va entrar al cos tècnic de Pep Guardiola al Barça. Amb el de Santpedor va fer camí molts anys i es va convertir en la seva mà dreta un cop el tècnic va fer el salt al Bayern de Munic i també en els primers anys al Manchester City.

Amb Jordi Guerrero al costat

Domènec Torrent tindrà l’ajuda d’un altre conegut del Girona, Jordi Guerrero. El d’Arbúcies serà el segon entrenador després d’estar sis anys treballant al costat de Pablo Machín, a qui ja no hauria acompanyat a Xina, i tampoc ho farà ara si el tècnic de Sòria acaba dirigint l’Alavés en la lliga espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)