Girona

“Ara podem treballar per arribar de la millor manera al partit”

Girona. Quique Cárcel passa revista del moment del Girona, un cop fixades les dates del play-off

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha valorat el fet de tenir, a la fi, data per disputar el play-off d’ascens a primera, als mitjans oficials del club.

La data

És el que havíem demanat. És important sobretot a nivell de preparació pel cos tècnic de visualitzar quan comença aquest play-off, que sabem com de dur és. Ara podem treballar per arribar de la millor manera a aquest primer partit.

Com està l’equip

L’equip està bé. No ha deixat mai d’estar connectat, de saber el què es jugava i el cos tècnic ha arribat amb molta força. El grup està molt unit, amb energia a l’hora d’entrenar i amb l’objectiu molt clar. El fet de no tenir data va generar preocupació, la sensació d’ambigüitat, entenent tot ja que la situació és molt difícil amb la pandèmia, però a la vegada, el fet no saber-ho ha afectat. La gent ara té ganes, il·lusió i en l’aspecte mental, qui arribi millor tindrà avantatge.

Poc marge per planificar la temporada vinent

Acabar un play-off el 23 d’agost és molt difícil de visualitzar com començarem, quina pretemporada farem, la temporada comença el 12 de setembre... son situacions que realment necessitem encara més respostes i està clar que si allarguem 15 dies també preocupa com planificar aquesta pretemporada. Si tothom està jugant com jugarem amistosos. I després la planificació de la 20/21, si estem a primera és una situació que el mercat ja estarà molt avançat i si estem a segona, més difícil encara. A segona tens els recursos que tens i és molt diferent. Com a director esportiu em preocupa aquesta desavantatge competitiva que tindrem amb altres clubs. Però no és moment de plorar ni de pensar en altres coses sinó en pensar en l’objectiu que tenim ara; jugar el play-off de la millor manera. Nosaltres des de la direcció esportiva intentarem treballar i avançar-nos al què pot passar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)