Territorial

El futbol figuerenc es mou per ajudar Abraham Huguet

Territorial. L’exatacant del Miapuesta Vilajuïga, el Figueres, el Roses, entre d’altres, es recupera d’un vessament cerebral. El seu club actual, el Cistella, i el Marca de l’Ham disputaran un amistós per ajudar a la família

Abraham Huguet, pitxitxi estatal al 2012 amb 57 gols amb la UE Marca de l’Ham i actualment jugador del CF Cistella, de la tercera catalana, s’està recuperant d’un vessament cerebral que va patir fa dues setmanes i que el va mantenir a la unitat de cures intensives (UCI) fins els darrers dies. Huguet, de 35 anys, ha estat traslladat a planta de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona i en les últimes hores evoluciona favorablement dintre la gravetat de la seva situació.

Per ajudar a la família del futbolista figuerenc a sufragar les despeses en desplaçaments i visites a Barcelona, el Marca de l’Ham i el Cistella disputaran, aquest diumenge (19 h) al camp dels figuerencs, un partit amistós on se sortejaran diferents productes i hi haurà una caixa solidària.

Conegut com La Perla i batejat com el Messi de quarta catalana pels seus registres golejadors del 2012, Huguet va arribar a jugar a tercera amb el Miapuesta Vilajuïga i també ha defensat els colors del Figueres, el Roses, el Base Roses i el Borrassà, entre altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)