Girona

Alcalá marxa lliure i acompanya Jairo al Cadis

El Girona arriba a un acord per rescindir el contracte del central i s’incorpora al club andalús, on també hi ha arribat Jairo cessió de Zeballos al Barça B

El Girona continua treballant amb la carpeta de sortides. L’últim que ha fet les maletes és el central de Mazarrón Pedro Alcalá, que tornarà a primera divisió amb el Cadis després de rescindir el contracte amb el club de Montilivi, que finalitzava al final d’aquest curs. És la tercera sortida del dia després de les de Zeballos al Barça B i la de Jairo, que també ha aterrat al club andalús en qualitat de cedit. La sortida d’Alcalá suposa tancar una etapa de cinc temporades a Montilivi en les que ha arribat a disputar 143 partits entre totes les competicions –33 a primera, 99 a 2a A, 3 en el play-off d’ascens a primera i 8 en la copa.

Amb aquesta sortida el Girona allibera un dels sous importants dins de la plantilla, però es veu practicament obligat a incorporar un central en les hores que restes perquè es tanqui el mercat. Fins ara el de Mazarrón tampoc havia participat en cap partit de lliga i tenia complicat guanyar-se el lloc de titular amb Juanpe i Bernardo per davant.

Jairo ja l’espera

Abans que Alcalá el canari Jairo Izquierdo ha fet el mateix camí cap al Cadis, amb qui ja va jugar cedit la temporada 2018/19 a 2a divisió A jugant un total de 31 partits i marcant 3 gols. L’acord de cessió, a més, inclou una opció de compra pel club andalús.

L’extrem deixa d’aquesta manera el Girona després d’haver estat titular en els dos primers partits de lliga que han disputat els de Francisco, però sense haver arribat a aportar tot el que s’esperava d’ell. El curs passat Jairo també va tenir un paper destacat dins l’equip, arribant a jugar 38 partits entre la lliga i el play-off, 22 d’ells com a titular, però sense arribar a marcar ni un sol gol.

Zeballos al Barça B

La primera sortida ha arribat a primera hora de la tarda, amb la cessió de Joaquín Zeballos al Barça B. Amb aquest acord el davanter uruguaià, de 23 anys, buscarà els minuts que no ha tingut a Montilivi a la categoria de bronze amb el filial blaugrana, on se l’espera per convertir-se en una de les referències ofensives de l’equip de García Pimienta.

Zeballos, amb contracte fins el 2024 amb el Girona, va arribar lliure a Montilivi l’hivern passat un cop tancada la finestra del mercat. Era la seva primera experiència a Europa i només se l’ha vist a comptagotes, i és que en tot el curs passat només va jugar 126 minuts entre la lliga i el play-off d’ascens, repartits en cinc partits dels que només un ho va fer com a titular, i va ser en l’última jornada intranscendent contra l’Alcorcón. Aquesta temporada, amb la previsible continuïtat de Stuani i l’arribada de Pablo Moren, Zeballos tampoc hagués tingut els minuts necessaris per créixer, tot i que en l’estrena contra l’Sporting va jugar els últims 12 minuts de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)