Territorial

El Llagostera B, un líder que continua sorprenent

1a catalana. El filial blau-i-vermell és l’únic equip del subgrup A del grup 1 que ha aconseguit el ple de victòries en les dues jornades disputades

La primera catalana va viure el passat cap de setmana una nova jornada, la segona de la primera fase. Desgraciadament les dades poc esperançadores relacionades amb la pandèmia del coronavirus han provocat que la FCF, juntament amb les autoritats competents, hagin decretat la suspensió dels partits durant les properes dues setmanes i els equips hauran de fer un parèntesi obligat en la competició, però no pas en els entrenaments.

El Llagostera dormirà els propers quinze dies com a líder del subgrup A del grup 1 de la primera catalana després de convertir-se en l’únic equip que ha aconseguit el ple de punts. Els de Mario Fernández van superar en l’estrena al Vic (3-2) i en l’últim partit disputat a la Jonquera (0-1), l’únic que encara no ha puntuat.

El duel entre jonquerencs i llagosterencs va estar carregat de morbositat ja que en el filial hi ha Mario Fernández, l’exentrenador dels de l’Alt Empordà el curs passat, a més de diversos exjugadors amb passat a l’equip. La igualtat va ser la nota predominant en un matx en què els fronterers no van ser prou eficaços com per poder puntuar.

En l’altre duel gironí de la jornada, el Lloret i el Bescanó van empatar a un gol. Adri Expósito va avançar els selvatans però, de seguida, Brice va fer la igualada definitiva. L’atacant ja ha fet dues dianes en el que va de curs i és el segon màxim golejador de la competició per darrera de Raúl Campayo, del Manlleu, amb quatre gols.

Pel que fa als altres dos representants gironins en el subgrup, l’Escala va estrenar la casella de victòries superant el Vic Riuprimer amb una solitària diana de Moha, que permet agafar aire a l’equip dirigit per Sepu. El conjunt que veu pressionada la seva trajectòria a partir d’ara és el Palamós, que tot just va sumar el seu primer punt contra el Tona (0-0) i no pot permetre’s badar gaire més en el futur immediat si vol posicionar-se al capdavant de la taula i aspirar a classificar-se en la segona fase de la lliga amb l’objectiu de lluitar per l’ascens a tercera divisió. Per fer-ho possible haurà de quedar entre els quatre primers classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)