Girona

Una arrencada accidentada

Stuani. La presència contra el Fuenlabrada és l’excepció per a l’uruguaià, víctima primer d’una sanció i ara d’un problema al genoll

El començament de temporada ha estat complicat per al Girona i també per al seu referent, Cristhian Stuani. L’uruguaià no acaba de fer net d’unes molèsties al genoll que ja li van impedir viatjar amb la selecció, que l’havia citat per a dos partits, i també ser diumenge passat en el Leganés-Girona. Se’n va anar de visita amb el doctor Ramon Cugat, que li va confirmar que no té res greu, però encara no s’ha pogut reintegrar a l’activitat i tornarà a ser baixa demà contra l’Oviedo. Una mala arrencada per al pitxitxi del Girona, que ja es va perdre l’entrada en competició de l’equip, al camp de l’Sporting de Gijón, per culpa de la sanció que arrossegava per la vermella que va veure en la final del play-off contra l’Elx. Stuani sí que va participar en el Girona-Fuenlabrada, que va acabar malament per a l’equip –derrota per la mínima, amb una errada clamorosa del porter Muric– i per al davanter, que va notar unes molèsties al genoll que no li acaben de marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)