Girona

“Vull fer dupla amb Stuani”

Nahuel Bustos. Després de debutar, el davanter argentí és presentat com a futbolista del Girona

Amb el seu debut contra l’Oviedo a Montilivi en què va fer-se notar aviat amb la centrada que Monchu va convertir en el gol del triomf, Nahuel Bustos va posar de manifest per què és un dels fitxatges del Girona que més expectatives ha generat. “Esperem que puguis expressar tot el que portes dins com a futbolista, que és molt”, va dir Delfí Geli. “És un luxe que estiguis aquí”, hi va afegir Quique Cárcel, que li van donar la benvinguda al club en la seva presentació. “Estic molt content de ser aquí”, va començar el davanter, de 22 anys, que després de ser sensació en el futbol argentí va rebre diverses propostes d’equips de superior categoria. “Venir al Girona no és un pas enrere, són molts passos endavant. És un club molt bonic, amb una gran estructura i treballaré per aportar coses i que continuï creixent”, va dir.

Pel que fa a l’estrena de diumenge, Nahuel va afirmar que es va sentir “molt bé”, tot i els set mesos que feia que no jugava. “Sumar minuts em va anar molt bé. He estat molt temps sense competir. Aquesta última setmana vaig poder-me entrenar amb l’equip i, a poc a poc, amb els partits, aniré agafant el ritme. El cent per cent del meu estat físic arribarà treballant”, va expressar. En la seva primera presa de contacte a la gespa, però, no hi va ser el referent de l’equip, Cristhian Stuani, amb qui, a més, comparteix posició a la gespa. “En Cristhian és una gran persona, a més de ser un gran jugador. Em va rebre i em va donar la benvinguda i sempre s’ha mostrat predisposat a ajudar-me. Em va rebre de la millor manera”, va assegurar l’argentí, que va reconèixer que vol formar tàndem amb l’uruguaià: “Espero fer dupla amb ell.”

Entrenant-se des de fa una setmana, Nahuel va explicar com va ser el seu aterratge al vestidor. “Tots els companys m’han rebut bé i estic agraït. Em sento com a casa. M’he trobat un grup molt sa, de bons jugadors i de bones persones. Lluitarem per assolir els objectius”, va dir el futbolista, que hi va afegir: “A l’equip el vaig veure bé. Tenim molt bons jugadors. Sincerament no conec els altres rivals, però penso que estem a l’altura per poder competir i aconseguir els objectius.”

LA FRASE

Venir al Girona no és un pas enrere, són molts passos endavant. És un club molt bonic
Nahuel Bustos
DAVANTER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)