Territorial

El Reus desapareix

Futbol català. El jutge ha decretat la dissolució de l’entitat fundada al 1909 a causa d’un gran deute i la impossibilitat per part del club, sense activitat, de fer-ne front

Quatre anys després d’acaronar la glòria amb el primer i únic ascens al futbol professional, el Reus desapareix. El jutjat Mercantil de Tarragona ha ordenat que la Societat Anònima Esportiva CF Reus Deportiu es dissolgui a causa d’un deute de prop de 8 milions d’euros i la impossibilitat, segons ha pogut constatar el jutge, que l’entitat hi pugui fer front.

El jutge també ha suspès els poders al propietari Clifton Onolfo, que va comprar el club a Joan Oliver, exdirector general del Barça a l’època de Laporta, tot i que l’empresari americà podrà recórrer aquesta sentència en els propers 14 dies. Aquest extrem no sembla probable perquè Onolfo ha deixat morir el club, que ara mateix no té cap activitat ja que no competeix a cap categoria. El futbol base, això sí, queda resguardat perquè en el moment de la creació de la Societat Anònima Esportiva, es va crear un club diferent, a través d’una Fundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)