Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“No hi ha millor manera de créixer que guanyar”

El Girona continua sumant i l’equip continua progressant. “Encara hem de créixer molt, és la realitat, però no hi ha millor manera de fer-ho que guanyar i obtenir quatre victòries en cinc partits”, reflexionava ahir Francisco al final del duel en la roda de premsa telemàtica, en la qual va reconèixer que el triomf va ser “complicat”, tot i jugar amb superioritat numèrica 50 minuts. “Fins que no ens han fet l’empat, teníem el partit controlat. El seu gol ens ha fet mal i ens hem descompost una mica. A partir d’aquí, no ha passat res fins al descans, tret de l’expulsió, que, lògicament, condiciona el partit”, va indicar. “En la segona part, sabíem que hauríem de tenir paciència, que hauríem de fer circular molt la pilota i vigilar, perquè ells, tot i estar amb deu, tenen jugadors verticals. Era qüestió de fer el segon. Sumem tres punts que ens permeten continuar creixent”, va completar.

El d’ahir a Montilivi va ser, dins d’aquesta lliga, l’enfrontament en què més li va tocar atacar, una de les assignatures pendents de l’equip. “Els primers 25 minuts m’han encantat, pel que fa a dinamisme, a situacions de joc ofensiu, a superar línies en camp rival, a mobilitat, a centrades... Amb el gol encaixat, semblava que teníem molta pressa per fer el segon quan quedava tota la segona part”, va manifestar el tècnic, que va acabar satisfet en aquest sentit. “Després sí, hem tingut aquella tranquil·litat necessària per jugar contra un rival en inferioritat que s’ha tirat enrere i ens ha dificultat trobar els espais. Així que marxo content de moltes fases del partit, sabent que hem de millorar”, va explicar.

La baixa de Cristhian Stuani, que, amb molèsties, va caure de l’onze a última hora, va propiciar que finalment la punta de llança l’ocupessin Mamadou Sylla i Nahuel Bustos. I el vallesà d’origen senegalès va acabar sent la figura del matx amb un doblet. “És un futbolista fantàstic, fa una feina enorme, i després amb la pilota ens dona moltíssimes coses”, va assegurar el preparador, que es va esplaiar més amb l’argentí, insistent, actiu, però sense fortuna de cara a porteria. “Ha vingut amb una ambició terrible d’ajudar l’equip i de fer gols, que és al que es dedica, però no està bé físicament”, va dir. “Estem intentant posar-lo bé a través de la competició i de minuts. És un golejador i s’enfada quan té ocasions i no les materialitza, però arribaran segur els gols de Nahuel, perquè és un gran jugador”, va tancar l’entrenador.

LA PRIMERA PART

“Els primers 25 minuts m’han encantat; després el seu gol ens ha fet mal i ens hem descompost”

LA SUPERIORITAT

“Hem tingut la tranquil·litat necessària per jugar contra un rival amb deu que s’ha tirat enrere”

MAMADOU SYLLA

“És un futbolista fantàstic, fa una feina enorme, i després amb la pilota ens dona moltíssimes coses”

Borja Jiménez: “Hem tingut ocasions”

L’entrenador del Cartagena, Borja Jiménez, es va mostrar “fotut” per la derrota. “Fins i tot amb deu hem tingut tres ocasions per avançar-nos ”, va dir el tècnic, que no es va queixar de l’arbitratge. “L’altre dia vaig defensar el col·lectiu arbitral. Seria lleig que avui pensés el contrari. Ells fan la seva feina, els hem de protegir. Hem tingut mala sort”, va assegurar Jiménez. “No he vist l’acció”, va reblar sobre l’expulsió. “No em puc creure que amb tants mitjans s’hagin equivocat. Intueixo que deu ser expulsió”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)