Girona

El positiu de Covid-19 d'un jugador no posa en risc el partit de demà a Almeria

El club ha informat a LaLiga i ja no s’ha entrenat aquest matí, però viatjarà perquè la resta d’integrants han donat negatiu en un segon test

El Girona ha emès un comunicat aquest vespre anunciant que en els tests PCR que es van realitzar ahir s’ha detectat un cas positiu en coronavirus dins del primer equip, sense especificar si es tracta d’un jugador o d’un membre del cos tècnic. Segons ha informat el club això ha obligat a suspendre la sessió prevista per aquest matí a La Vinya, i en el seu lloc s’han realitzat nous tests a tots els integrants de la plantilla. En tots els casos, a banda del positiu detectat ahir, el resultat ha estat negatiu. El membre de la plantilla que ha donat positiu és assimptomàtic i està aïllat al seu domicili.

El Girona també ha informat que ha comunicat aquest cas a LaLiga, però com que tots els resultats obtinguts avui han estat negatius el partit contra l’Almeria de demà a la nit 21h no es suspendrà, i el Girona viatjarà cap allà demà al matí tal i com estava previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)