2a divisió FEF

El Llagostera deixa escapar dos punts contra l’Hospitalet (1-1)

Els gironins, de més a menys, s’avancen molt aviat però es deixen empatar en la segona part jugant amb superioritat numèrica

El Llagostera tindrà un gust amarg després del seu retorn a la competició, i és que els gironins han deixat escapar l’oportunitat d’or per guanyar el primer partit del curs contra l’Hospitalet, i és que després d’avançar-se molt aviat i veure com els visitants es quedaven amb deu ha acabat cedint l’empat.

El Llagostera ha començat amb moltíssima intensitat i s’ha menjat a l’Hospitalet, que a sortit a veure-les venir. Li ha sortit bé als d’Oriol Alsina, i és que després d’un parell d’arribades ha arribat el gol en un córner que ha despenjat Sascha i David Garcí ha clavat a l’escaire de volea (5’). El gol ha donat encara més ales al Llagostera, que ha marcat el segon cinc minuts després a través de Sascha, però el col·legiat l’ha anul·lat per unes mans més que rigoroses. El domini ha continuat sent del Llagostera fins a la mitja hora de joc, quan el partit s’ha igualat tot i que no hi ha hagut ocasions.

A l’inici de la segona part l’Hospitalet ha fet un pas endavant i ha tingut un parell d’arribades amb perill, però el Llagostera ha despertat a temps. A més, els llagosterencs han jugat amb superioritat numèrica des del 60’ per l’expulsió d’Eudald per una dura entrada a Cortés. Semblava que tot es posava més que de cara pel Llagostera, però ha estat el contrari, i és que Salinas ha marcat el gol de l’empat en el 66’ finalitzant una bona transició dels riberencs. A més, Jorquera i el mateix Salinas han tingut l’oportunitat de capgirar el marcador poc després aprofitant el desconcert dels gironins. El Llagostera no ha trobat la manera de jugar amb superioritat i s’ha vist contra les cordes durant molts minuts i no ha disposat de cap bona ocasió per marcar el gol de la victòria fins al xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)