Girona

Francisco: “Estem vivint una muntanya russa”

Dos dies després de la derrota contra el Màlaga, el tècnic del Girona parla abans del partit de demà al feu de l’Alcorcón (19h)

Francisco ha comparegut aquest migdia a la roda de premsa telemàtica per parlar de l’enfrontament que demà (19h) juguen al feu de l’Alcorcón. Abans, ha ofert la llista de convocats, composada per 21 jugadors en la qual encara hi falten Stuani, Juanpe, Aday, Nahuel i Valery. La convocatòria doncs, la formen: Juan Carlos, Suárez, Muric (p.), Bernardo, Franquesa, Ramalho, Cristóforo, Samu Saiz, Monchu, Yan Couto, Calavera, Sylla, Pablo Moreno, Luna, Santi Bueno, Yoel Bárcenas, Gumnau, Ibra Kébé, Terrats, Pau Víctor i Pachón.

29 partits en cinc mesos

“I el que està per venir. Encara se’ns ha de complicar més. No podem fer res. El calendari està així i ho hem d’acceptar. També ens ha arribat en el pitjor moment pel què fa efectius. L’Alcorcón ha tingut el mateix temps de descans, estem en igualtat de condicions. Serà un partit exigent un altre cop.”

Gestionar les emocions

“Estem vivint una muntanya russa. Una victòria, una derrota, poca gent per treballar... Hem de controlar tot això, és bàsic. Volem que l’equip s’il·lusioni amb aquest partit, posar tot de la nostra part. Amb tants partits en tan poc temps, s’ha de fer així.”

L’Alcorcón

“Ens trobarem un equip que ha canviat l’entrenador i que porta dues victòries seguides. Anquela coneix perfectament la categoria i l’equip juga al què vol. Un equip agressiu a camp rival, amb jugadors que estan arribant al seu moment. Preveig un partit amb molta caiguda, joc directe, no es basen en això, però n’hi haurà. Haurem d’estar vius, contundents i concentrats a les dues àrees. Anem amb la mentalitat de lluitar moltíssim.”

Retocs a l’11

“Amb Ibra i Ramalho que tornen se’ns obren possibilitats. Ho tinc molt clar, sempre posaré als que vegi que estan millors per competir el partit.”

Ramon Terrats

“Estem molt contents amb ell. Va fer un gran partit contra el Saragossa, va jugar 20 minuts fantàstics contra l’Espanyol i s’entrena molt bé. Li vaig donar continuïtat l’altre dia contra el Màlaga i va estar molt bé. Per mi tots son importants. Gumbau també, no ha jugat els darrers partits de titular, però amb mi ha jugat el 90% dels minuts i que no hagi jugat no vol dir que no hi compti ja. Tot el contrari. Vull que hi hagi competitivitat, que tothom tingui opcions a jugar i això ens faci créixer. És una posició on tenim opcions perquè tenim cinc disponibles.

Contra el Màlaga va costar generar a dalt

“Hem analitzat el partit. Vam tenir 4 ocasions de gol que, jo ahir vaig estar tota la tarda mirant partits de segona divisió, i no vaig veure ocasions tan clares com les que vam tenir. L’equip va generar per no perdre, això ho tinc claríssim. Vam jugar contra un equip que ens va saber defensar i segurament ens va faltar profunditat a fora i ser més dinàmics per dins.”

Luna i Gumbau, suplents els dos darrers partits

“Ha estat per decisió tècnica. Venien jugant molts minuts, necessitàvem refrescar. Franquesa venia de fer un partit fantàstic al camp de l’Espanyol i s’ha de donar continuïtat a la gent que ho fa bé. I Gumbau de 23 partits que he entrenat jo aquí crec que ha participat en 19 de titular. És un jugador important com ho és Cristóforo o Monchu, que també han començat de reserva alguns partits. El què cal és que quan juguin donin el màxim nivell, que és el què jo vull i que quan estiguin ens donin el 100%. La competitivitat ens farà créixer. Demà tots dos tenen possibilitat de jugar”

Equip més còmode sense la iniciativa?

“Hem guanyat defensant bé i amb espais. Tot depèn. Quan tinguem a Nahuel, a Stuani, potser podrem ser una mica més posicional. Ara el perfil de jugador que tenim se sent més còmode a l’espai i anirem variant conforme anem incorporant jugadors. Demà segurament ens tocarà portar la iniciativa, però anem a un camp on portar la iniciativa pot ser que no sigui propici per guanyar. Ells juguen a casa, hauran d’apostar. Veurem com es desenvolupa el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)