Girona

Míchel no perilla

En la roda de premsa després de la derrota contra l’Osca a Míchel Sánchez se li va preguntar si patia pel seu càrrec, i el madrileny va donar una resposta clara i contundent: “No.” El tècnic del Girona sempre s’ha mostrat convençut que l’equip va seguint el camí per arribar a la fórmula que li ha de permetre encadenar victòries, però de moment els resultats no l’acompanyen. Tot i així, va assegurar que té el suport del club, i la realitat és que el té. Perquè, tot i que la situació sigui delicada i s’hagin començat a encendre algunes alarmes, des de dins del club ningú s’ha plantejat encara la possibilitat de destituir Míchel. I és que Quique Cárcel sempre ha dit des del primer dia que el madrileny té la màxima confiança del club i que comparteixen la visió de com ha de jugar l’equip. De fet, tot i que ningú ha pres la paraula per ratificar el tècnic madrileny públicament, des del club es deixa clar que el tècnic encara té força marge per capgirar la situació i que, de moment, els mals resultats de l’equip no faran prendre cap decisió en una altra direcció.

Així doncs, Míchel continuarà a la banqueta del Girona durant les pròximes jornades i només si s’allarga molt aquesta mala dinàmica es començarien a plantejar possibles canvis. D’aquesta manera es dona al madrileny més marge del que van tenir altres tècnics com ara Unzué o Pep Lluís Martí, que en un escenari més exigent per ser l’any després del descens, van ser destituïts després de la sisena derrota de l’equip, les mateixes que suma el Girona aquest curs.

MÉS CRÈDIT

Fa dos cursos, Unzué i Pep Lluís Martí van ser destituïts després de la sisena derrota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)