Girona

Samu Saiz, sense atenuant

Dos partits. El Girona va intentar utilitzar la provocació d’Iban Salvador, però el comitè de competició va desestimar les al·legacions i el madrileny no podrà jugar ni contra l’Alcorcón ni contra el Tenerife

El Girona va intentar rebaixar la sanció de Samu Saiz presentant al·legacions al comitè de competició abans que dictés el càstig. El club no discutia el cop de cap, però al·legava que es va produir en la disputa de la pilota, cosa que el comitè no comparteix. El Girona també al·legava com a atenuant la provocació d’Iban Salvador. El comitè, però, ho va desestimar. És el mateix que va fer amb Jairo, de qui el Girona també va intentar evitar la sanció, en aquest cas per doble amonestació, la segona en el penal que va significar l’empat del Fuenlabrada. El club al·legava que hi havia un error manifest a l’acta arbitral perquè era Pol Valentín qui agafava el canari. El comitè veu contacte en la jugada i no vol desvirtuar la presumpció de veracitat de l’acta.

Al porter suplent, Adrià Ortolà, li han caigut dos partits de sanció després de veure la vermella des de la banqueta. El valencià ha estat castigat sense haver arribat a debutar encara en partit oficial amb el conjunt gironí. Sense Ortolà, el porter del filial Jona Morilla s’asseurà a la banqueta contra l’Alcorcón i el Tenerife.

MÉS SANCIONS

Ortolà també rep dos partits de càstig i Jairo, amb un altre recurs desestimat, un
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)