Girona

El debut, a Puertollano

Copa. El Girona visitarà, el dijous 2 de desembre, el camp del conjunt manxec, de 2a divisió FEF, en la primera eliminatòria del torneig del KO

El Girona ja sap quin és el seu rival en la primera eliminatòria de la copa, després que ahir es fes a Las Rozas el sorteig. Serà el manxec Calvo Sotelo Puertollano, un club de 2a divisió FEF fundat el 2015 després de les desaparicions del Calvo Sotelo i del Puertollano, els dos grans clubs que havien existit prèviament a la ciutat. L’eliminatòria, com ja ha passat en les últimes temporades, es disputarà a partit únic al camp de l’equip d’inferior categoria, de manera que els gironins hauran de sumar un desplaçament més a principi de desembre. I és que el matx es disputarà el dijous 2 de desembre, després que el Girona hagi jugat dos partits de lliga consecutius a domicili als camps de la Real Sociedad B i l’Eibar –a Ipurua es jugarà el dilluns, per això el duel de copa haurà de ser, segur, el dijous.

El Puertollano no ha de ser un gran obstacle per als de Míchel per la diferència de categoria, i més tenint en compte que l’equip, que va aconseguir l’ascens el curs passat, és en zona de descens després de sumar 12 punts en 11 jornades. Diumenge passat, però, els manxecs van fer saltar la banca aconseguint la victòria a casa contra l’Hèrcules (2-1).

Els catalans, sense sort

El Mollerussa rebrà la visita del Getafe; l’Europa, la de l’Amorebieta, i la resta jugaran a fora. L’Espanyol visitarà el Solares cantàbric; el Cornellà, el Talavera; el Sabadell, l’Atlético Sanluqueño, i el Nàstic, el Linares.

1a eliminatòria
MOLLERUSSA - Getafe
Solares - ESPANYOL
C.S. Puertollano - GIRONA
EUROPA - Amorebieta
Talavera - CORNELLÀ
Atl. Sanluqueño - SABADELL
Linares - NÀSTIC
* El Barça no entra a competir en la primera eliminatòria com a participant de la supercopa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció