Girona

Míchel: “Volem seguir vius en una competició preciosa”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia el partit de demà dels setzens de final de copa contra l’Osasuna en la roda de premsa prèvia al partit.

Els jugadors disponibles

“Tenim les baixes de Darío, Terrats, Ureña, Pablo Moreno, Stuani i Arnau per diferents motius. La resta estan tots bé i a punt per jugar. Per diumenge Arnau, Stuani i Pablo Moreno esperem que ja puguin estar amb nosaltres.”

La gestió dels minuts

“Venim de jugar diumenge i també ens ho podem prendre com una càrrega de partits dins de la setmana típica, perquè els dijous treballem amb espais grans. Hi haurà jugadors que repeteixin i tinguin una càrrega de minuts establerta. Són jugadors que estan jugant i no ens treurà competitivitat. Veurem com comencem i com acabem el partit. Després hi ha jugadors joves que ens ajudaran. Perdem també a Monjonell pel tema Covid-19, però Biel Farrès ha estat amb nosaltres i hi tenim confiança- Després tenim Dawda, Sulei, Gabri i Artero que ja el considerem del primer equip. Hem de pensar que volem fer un bon partit i passar. No ens va malament jugar demà per la setmana de treball.”

El protagonisme dels joves

“Artero jugarà. Ja ho vaig dir a Osca i demà també. No vull dir un altre per no dir si jugarem amb quatre o cinc al darrere però comptem amb ells perquè s’ho estan guanyant. Em sap greu que Monjonell no pugui jugar. Amb Arnau volíem que tingués minuts contra un primera per veure el nivell però no podrà ser.”

La renovació d’Arnau

“És una gran notícia pel club i l’afició. Porta des de cadet aquí i té unes expectatives molt alts. Està a un nivell altíssim sobretot en a manera d’entendre el joc. Si millora en molts aspectes del joc tindrà un gran protagonisme en el futbol professional i esperem que sigui amb el Girona a primera divisió.”

El contracte de Míchel

“Encara no n’hem parlat i queda molt. Gràcies al club, a l’afició, a la premsa em considero un privilegiat. La il·lusió és quedar-me molt temps però s’ha de mirar el present perquè la resta no serveix. Hem de seguir creixent i estic molt feliç a Girona. És un lloc on crec que em puc fer millor entrenador i això és molt important. Per part meva estic feliç.”

L’Osasuna

“No posem un equip pensant que estem donant descans, sinó que donem una recompensa al treball que es fa en el dia a dia. Tots poden participar i la copa pot canviar el rendiment d’un jugador. Hem vist el pas endavant d’Ortolá que ara ens genera dubtes per la resta de les jornades. Això és positiu pel jugador i per la competitivitat de l’equip. Hi ha jugadors que han fet pas endavant en la copa i que mereixen jugar. Amb molts partits per davant és important que tinguin aquestes oportunitats. Per l’Osasuna és molt important però per nosaltres també. Ells volen trencar mala dinàmica i nosaltres no volem trencar la nostra dinàmica positiva per arribar diumenge encara més reforçats amb la feina que estem fent. Creiem que posarem un equip de garanties per superar l’eliminatòria.”

Ortolá i Borja García

“El porter el tenim clar però no ho diré perquè ells no ho saben. Borja García jugarà d’inici i veurem el percentatge de minuts que pot jugar perquè serà molt important a partir de febrer i ha d’agafar ritme. Ell sap que part de l’èxit de l’equip passa perquè estigui a millor nivell. És igual com es trobi futbolísticament però volem que recuperi sensacions.”

La motivació de la copa

“Volem seguir vius en una competició preciosa. Ens va bé per tot. Tothom s’ho ha pres molt seriosament. Ahir l’Espanyol amb titulars. Pensem igual que és el moment per donar un pas endavant i superar eliminatòria sempre és positiu. Ells tenen la necessitat de tenir un bon resultat. Per jugadors joves potser és un dia diferent per jugar contra un primera però en línies generals l’equip té una mentalitat positiva i saben que a un partit tot s’iguala molt. L’avantatge és que aquesta vegada la pressió la tenen ells perquè en teoria són l’equip més fort però nosaltres tenim la il·lusió i sabem que fent un bon partit tenim la possibilitat de passar. Hi ha una motivació especial perquè és un dia bonic i volem dedicar una victòria més a l’afició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció