Girona

Més contacte amb l’afició

Al Girona li està costant d’allò més omplir la graderia de Montilivi tot i la il·lusió generada les últimes setmanes, però hi ha un gran nombre d’aficionats que no fallen. Una mostra clara d’això es va veure diumenge a Saragossa, en què més de 600 aficionats del Girona van omplir la graderia de La Romareda –590 a la grada visitant i un bon grapat repartits en altres zones del camp.

Per premiar l’afició més fidel i per estrènyer el contacte entre plantilla i aficionats, el Girona va anunciar que l’entrenament d’aquest dissabte, 16 d’abril, serà a porta oberta a Riudarenes. Serà el segon entrenament obert al públic després del de Fires a Montilivi, que va tenir una gran resposta de l’afició, sobretot entre els més menuts. D’aquesta manera, coincidint amb les festes de Setmana Santa, l’afició podrà seguir la sessió preparatòria des de les 10 h fins a les 13.30 h dels homes de Míchel, que dilluns rebran a Montilivi la visita de la Real Sociedad B (19 h).

L’entrenament del primer equip no serà l’únic al·licient que hi haurà a Riudarenes, i és que hi haurà instal·lada una fanzone en què els aficionats podran gaudir de diferents activitats –pintar-se la cara amb els colors del Girona, espais per jugar al FIFA i la realització de diferents concursos entre els presents–. Un cop acabi l’entrenament, els aficionats podran aconseguir autògrafs dels jugadors i fer-s’hi fotos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)