Girona

Míchel i Cárcel, pals de paller lligats per anys

Si bé en la plantilla hi ha diversos fronts oberts, dubtes, baixes i, fins i tot, alguna incorporació ja emparaulada, els dos caps visibles esportius del projecte, l’entrenador Míchel Sánchez i el director esportiu Quique Cárcel, són els qui tenen el futur més ben assegurat. El tècnic va renovar el contracte fins al 2024 al mes de maig, quan el play-off d’ascens encara no estava assegurat, i paral·lelament Cárcel va perllongar també el seu vincle, fins al 2025.

Tots dos són considerats per la propietat com els pals de paller del projecte esportiu i que siguin ells els qui tenen més anys de contracte permet afrontar el retorn a primera amb part de la feina més important feta i amb una idea clara sobre el perfil de futbolista que s’ha d’incorporar a la plantilla. I és que la relació i el binomi que s’ha generat entre Míchel i Cárcel va més enllà dels despatxos. De fet, tots dos van lligar la seva renovació al club a la continuïtat de l’altre, cosa que ha acabat succeint.

L’entrenador del Girona sempre s’ha mostrat agraït a la direcció esportiva i la propietat per la confiança mostrada durant la temporada, sobretot en un inici dubitatiu que va situar l’equip en descens a la finalització de la dotzena jornada del campionat. El madrileny va saber donar una volta a la seva idea aplicant un dibuix tàctic poc utilitzat per ell però reconegut per molts jugadors de la plantilla, i, a partir d’allà, l’equip va anar rutllant i oferint bon joc gràcies als mecanismes que Míchel havia donat al bloc i a la qualitat de molts dels seus futbolistes.

El fet de no tenir cap mena de dubte amb el tècnic va enfortir-lo personalment i, de retruc, tot l’equip, que va anar escalant posicions fins a situar-se i consolidar-se a la zona de play-off.

Ara tant Míchel com Cárcel volen treure’s la seva pròpia espina. El tècnic vol demostrar que pot ser també un entrenador d’èxit a primera (a segona ha pujat els tres equips que ha dirigit) i el director esportiu no vol caure en errors del passat que van convertir el pas del Girona per la màxima categoria en massa efímer. A les seves mans està fer-ho possible i encara amb ressaca, l’estiu serà llarg i costós per a tothom. El tècnic, segur que ja té el dossier amb la planificació a primera a la seva taula.

EL TÈCNIC

Tant en la direcció esportiva com en tota la propietat hi ha fe cega en el de Vallecas

LA CONFIANÇA

No tenir mai cap dubte va enfortir l’entrenador i, de retruc, tota la plantilla gironina

QUIQUE CÁRCEL

Míchel va renovar fins al 2024 i el responsable esportiu, fins al 30 de juny del 2025
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)