Girona

Joves per formar

Amb una plantilla molt jove i renovada pràcticament de dalt a baix, el Girona B engega motors aquest diumenge a casa contra la Muntanyesa

El Girona B alça el teló de la nova temporada aquest diumenge a les 12h. Els joves dirigits per Axel Vizuete, rebran a Riudarenes la Muntanyesa, un dels equips que venen de 1a catalana. Amb una plantilla renovada pràcticament del tot, el filial del Girona està preparat per una nova campanya. “És tornar a començar. Tenim una plantilla pràcticament nova, amb jugadors molt joves i molt treball per davant per conjuntar-los i fer-los créixer. Estem molt contents i il·lusionats amb la plantilla que ha quedat.”, explica el tècnic gironí.

Vizuete porta moltes temporades al club, i coneix molt bé tant el Girona com la categoria on hauran de lluitar. “La categoria és molt exigent, i amb una lliga més curta que l’any anterior, per tant, el marge d’error serà mínim. És una categoria de molta dificultat, amb equips històrics com Sant Andreu, Europa i Hospitalet, i d’altres que s’han reforçat molt bé, com el mateix Peralada”, analitza el tècnic.

Tot i el gran salt que hi ha de categories entre primer equip i filial, i l’historial dels darrers anys, quedant a les portes de l’ascens, el Girona no té pressa per pujar. “El principal objectiu de la temporada no és l’ascens. En la línia de les dues últimes temporades, en cap moment ha estat la prioritat del club. Tots coincidim que la distància amb el primer equip és molt gran, però en cap moment l’ascens és l’objectiu. La màxima prioritat és el primer equip, i tant de bo es pugui establir a primera divisió. Això, ajudarà al creixement en tots els àmbits.”, afirma el tècnic.

L’objectiu marcat pel filial del Girona llavors, és prioritzar, per sobre de tot, la formació dels joves jugadors amb la finalitat d’ajudar-los a arribar al futbol professional. “Amb el filial s’opta per mantenir l’estabilitat formant els joves talents, i a partir d’aquí veurem aquest creixement individual fins on ens porta a nivell col·lectiu”. Sense pressa, la formació és l’única prioritat que es marca el Girona B. En aquesta línia, del primer equip com a focus, serà també aquest qui decidirà si els joves amb fitxa del filial Artero, Ureña i Joel Roca, que de moment estan en dinàmica de primer equip, hi continuaran o retornaran amb els d’Axel Vizuete per reforçar l’equip.

LA VALORACIÓ

La categoria és molt exigent, i amb una lliga més curta que l’any anterior, per tant, el marge d’error serà mínim

MIRANT A PRIMERA

Tot i la gran distància amb el 1r equip, el filial busca formar joves perquè pugin fer el salt
El principal objectiu no és l’ascens, sinó la formació dels joves.
Axel Vizuete
entrenador del girona b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)