Girona

Xavi: “Estic satisfet però hem de ser autocrítics”

El tècnic del Barça ha celebrat eufòricament la treballada victòria a Montilivi amb un solitari gol de Pedri, i és que Xavi té clar que no ha estat un dels millors dies del seu equip però que els tres punts són importantíssims. Aquestes han estat les seves declaracions en la roda de premsa.

El guió

“Encara no ens atrevim del tot. Fem la passada correcte però no fem la passada definitiva, la que trenca línies. Hem de xutar més de fora i centrar, també. El domini el teníem i el Girona ens l’ha donat, sorprenentment perquè ha canviat el seu model de joc, el que havíem de fer era sortir del guió i generar més. La primera mitja hora de la segona part és el que volem. Hem generat moltes ocasions però de pressió alta. Ens falta aquesta pausa i control. Estic satisfet per la victòria però hem de ser autocrítics i hem de millorar en accions d’atac.”

Dembélé

“Volíem obrir el camp amb extrems i hem perdut el jugador més diferencial. Sembla que hi ha lesió però esperem que sigui el menys greu possible. En la segona part Jordi Alba ha estat molt bé i ens ha donat aquesta amplitud i profunditat que necessitàvem.

Els gols de Pedri

“Per nosaltres és diferencial en el joc, pel que genera. Si a això li suma assistències i gols és dels millors del món al seu lloc. Encara ha de millorar més en l’última passada, perquè s’ha d’atrevir més. Porta uns números fantàstics.”

Certs dubtes

“Autocrítica n’hem de fer i hem de millorar, però estem contents. Hem de valorar d’on venim de l’any passat i hem fet un canvi molt gran. Estic contetn i satisfet per venir d’on veníem. Hem de millorar però estem en el camí.”

Sense Lewandowski

“També teníem baixa Ferran. Ansu ot jugar de nou però no és la seva posició natural. A Lewandowski el trobem a faltar sempre però per sort els tres partits sense ell els hem guanyat i això vol dir que l’equip és sòlid.”

Eric Garcia

“Ha fet un gran partit especialment en la segona part quan s’ha atrevit i ha dividit. Tinc molta confiança en ell i ho demostra sempre que pot.”

Pocs davanters

“Tenim opcions. Ara tornen Ferran i Robert. Perdrem algun partit Dembélé però hi ha jugadors que es poden adaptar a aquestes posicions. No necessitem cap incorporació.”

El canvi de l’equip

“És difícil destacar una cosa. Potser la confiança dels jugadors, perquè quan vaig arribar la confiança estava pel terra”

El sisè 1-0

“Tenim un contrari al davant. Jo també vull guanyar 0-4 però això és esport i el rival et complica les coses. Estem fent millor les coses que abans i estem en un bon moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)