Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El rival és igual, hem de generar sempre”

Míchel no va poder estar amb l’equip a l’àrea tècnica després de l’expulsió que va rebre contra el Barça. Això no obstant, el tècnic madrileny, situat en una de les llotges de tribuna, va comparèixer al final del partit a la sala de premsa per valorar un triomf de gran necessitat per al seu equip.

Així ho va relatar Míchel instants després del triomf que donava un marge de cinc punts respecte del descens al seu equip: “La victòria és el més important i, sobretot, el rendiment de l’equip. Ha sigut un bon resultat, que ens dona confiança i seguretat en allò que fem. En la primera part, el València ha tingut tres situacions clares i nosaltres hem hagut de treballar amb les transicions. En la segona, hem ajustat més, amb un bloc molt sòlid i l’equip ha acabat tancant tres punts molt importants en una lliga molt igualada”, va dir Míchel.

“Sempre he dit que tenim una gran plantilla i em fixo amb els entrenaments. Intento percebre l’estat de forma de cadascun i el que em poden aportar respecte al partit que tenim. Borja és perfecte en aspectes ofensius i defensius, sap jugar entre línies i localitza bé l’espai. M’esperava un València tancat i Borja és el millor jugador entre línies. Un jugador amb ascendència al vestidor i al club”, va destacar el tècnic del Girona, que alineava per primera vegada a l’onze titular el jugador madrileny.

“Hem tirat vint vegades, vuit a porteria. El porter del València ha sigut el millor del partit. Les ocasions que han tingut ells s’han de defensar millor, podíem haver rebut un gol. Hi ha hagut altres partits en què hem merescut rebre menys i ens han fet un gol. Avui en recordo tres que han sigut molt clares”, va dir el de Vallecas.

“Significa que amb un gol guanyes. En els altres partits, per guanyar n’hem hagut de fer dos. Ahir ens vam posar l’objectiu d’encaixar màxim un gol per partit. L’equip intenta, sigui quin sigui el rival, generar”, va concloure Míchel, que ja té la vista posada a Cadis.

BORJA, IMPORTANT

“M’esperava un València tancat i Borja és el millor jugador entre línies de l’equip”

PORTERIA A ZERO

“Això vol dir que no ens cal marcar dos gols per poder lligar els tres punts”

GENERAR ACCIONS

“Hem xutat 20 vegades, 8 entre els pals; hem de tenir aquesta actitud sempre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)